Bed & Breakfast Nestje vrij

Om onze gasten een aangenaam verblijf te garanderen, hebben wij het voorste deel van ons huis omgetoverd

tot een verblijf voor vier, maximaal zes personen.

 

Er zijn twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed van 140x200cm en de ander met een bed van 160x200cm (eventueel als 2 enkele bedden te gebruiken). Een badkamer met stortdouche en wastafel en een apart toilet staan ter beschikking. Verder is er een verblijfsruimte voor vier personen met een keukenblokje, koelkastje, waterkoker en koffiezet-apparaat. Ook is er gratis wifi en een tv met nederlandse zenders aanwezig.

 

Buiten is er een heerlijk overdekt terras waar het gedurende de zomer goed toeven is.

 

Ons huis is gelegen op een terrein van ca. 3000m2. Een groot deel hiervan hebben wij omgetoverd tot een siertuin met veel bloeiende planten (hobby van Ineke). In de tuin vindt U allerlei hoekjes waar U zich kunt terugtrekken, en vindt U allerlei potten en pannen en andere ornamenten die verzameld zijn door Peter die zijn passie voor brocante hier volledig kan uitleven.

 

Ook hebben wij een mooi zwembad van 10x5 meter waarin het heerlijk baantjes trekken is of lekker dobberen op een luchtbed. Op het terras is het heerlijk luieren met een boek en drankje, onder de parasol of in de zon.

 

 

 

 

"isten hozta!"

2012 © Copyright